De Pastazaak
 
13413012_1103686853036980_849827877843777943_n.jpg

Verse pasta op wielen

Verse, zelfgemaakte pasta op je feestje of evenement zonder je handen uit de mouwen te steken? Met onze bakfiets verzorgen we op iedere locatie heerlijke verse pasta vanaf 25 personen (buiten Apeldoorn vanaf 35 personen). Vanuit onze authentieke bakfiets bereiden wij verschillende verse pasta’s. Het deeg maken wij zelf van Italiaanse bloem en hiervan draaien we ter plekke diverse soorten pasta. Uitgerust met een berg verse ingrediënten, een pastamachine, een pastakoker en twee kookplaten bezorgen wij je een onvergetelijke ervaring. Het enige dat wij hiervoor nodig hebben is een aansluiting op stroom!

We maken lekker, puur en (h)eerlijk voedsel met uitsluitend de beste ingrediënten. Wij bereiden alles zelf en halen hiervoor zoveel mogelijk ingrediënten uit Italië. Naast het feit dat wij diverse klassieke pasta’s als de pasta carbonara serveren, kun je met pasta natuurlijk eindeloos variëren. Neem voor de mogelijkheden hierover gerust contact met ons op, of doe gelijk een aanvraag met de knop bovenaan deze pagina. Ook is het mogelijk om naast de pasta voor diverse extra’s als huisgemaakte tiramisu na afloop of een lekkere salade naast de pasta te kiezen. Woon je niet in Apeldoorn en wil je toch De Pastafiets op jouw feest of evenement? Ook geen probleem – dan wordt de fiets gewoon vervoerd!

We zijn ook regelmatig op openbare evenementen te vinden. Wij verkopen dan pastagerechten per portie. Volg ons op social media om op te zien waar De Pastafiets de komende tijd te vinden is!