NOORD ITALIË

vanaf 20 personen | €20,95 p.p.

Kies een hoofdgerecht:

  • Kip cacciatore stoof van kippendij, winterpeen, bleekselderij en tomaat

  • Saltimbocca kalfslapjes met parmaham en salie

    Kies drie bijgerechten:

  • Risotto Milanese met parmezaan, roomboter en saffraan (v)

  • Penne quattro formaggi met parmezaan, taleggio, gorgonzola en mascarpone (v)

  • Gnocchi al Genovese met groene pesto, krokante pancetta, rucola
    en pijnboompitten

  • Roseval aardappels, geroosterd in olijfolie, rozemarijn en zeezout (v)

Daarbij serveren we:

  • Radicchio salade met artisjok en balsamicoazijn (v)

  • Salade carpaccio met truffelmayonaise, parmezaan, rucola en pijnboompitten

  • Italiaans brood met huisgemaakte kruidenboter & pesto

ZUID ITALIË

vanaf 20 personen | €20,95 p.p.

  • Kies een hoofdgerecht:

  • Runderspies, van gemarineerd rundvlees met knoflook en chili

  • Scampi, grote garnalen gebakken in olie en knoflook

    Kies drie bijgerechten:

  • Tagliatelle putanesca, met ansjovis, tomaat, olijven, kappertjes en knoflook

  • Stracotto, tagliatelle met stoofvlees in tomatensaus

  • Penne Marinara, met tomaat, garnalen, zeevruchten en peterselie

  • Roseval aardappels, geroosterd in olijfolie, rozemarijn en zeezout (v)

    Daarbij serveren we:

  • Gegrilde courgette met munt, citroen, sla en witte wijnazijn

  • Salade caprese 2.0 met burrata, tomaat, basilicum en pijnboompitten

  • Italiaans brood met huisgemaakte kruidenboter & pesto

TOSCAANS

vanaf 20 personen | €20,95 p.p.

  • Kies een hoofdgerecht:

  • Toscaanse kip, filet met spinazie, knoflook, oregano en een
    romige tomatensaus

  • Zalm, in olijfolie gebakken met tomaat, courgette en
    krokante knoflook

    Kies drie bijgerechten:

  • Penne finocchio, met venkel, pittige worstjes en pijnboompitten

  • Risotto Parmaham, met citroen, tijm en parmezaan (v)

  • Tagliatelle tartufo, met truffel, verschillende paddestoelen, knoflook en parmezaan (v)

  • Roseval aardappels, geroosterd in olijfolie, rozemarijn en zeezout (v)

    Daarbij serveren we:

  • Panzanella, salade van tomaat en brood met basilicum en
    rode wijnazijn

  • Salade carpaccio met truffelmayonaise, parmezaan, rucola en pijnboompitten

  • Italiaans brood met huisgemaakte kruidenboter & pesto